Postikulut 4,90 €

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Nopea toimitus -

Toimitusaika 3-8 arkipäivää

| Kauneus ja meikki|Vinkkejä |

VINKKEJÄ KULMAKARVOJEN MUOTOILUUN

20 helmi 2021 | Meikkivinkit

Hyvän muotoiset kulmakarvat ovat tärkeä yksityiskohta, joka tekee eron jokaisen naisen katseeseen! Monet tietävät sen, mutta harvat onnistuvat! Siksi opetamme sinulle askel askeleelta kuinka muotoilla kulmakarvat oikein, jotta saat aina haluamasi lopputuloksen! Tutustu kaikkiin vaiheisiin ja valmistaudu luomaan itsellesi upeat kulmat!

1. vaihe

Perusvaihe ennen kulmakarvojen sävyttämistä on karvojen harjaaminen ylöspäin. Näet tarkemmin niiden muodon ja mahdolliset puutteet tai aukot, jotka sinun kuuluu peittää!

2. vaihe

Kun olet tehnyt ensimmäisen vaiheen, on aika poistaa ylimääräiset karvat, jotka estävät kulmakarvojesi mallin muodostumisen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosi pinsettejä, niissä on tasainen ja kalteva reuna ohuimpien karvojen poistamiseksi! Voit myös lyhentää kulmakarvojen pituutta ammattimaisilla saksilla,

3. vaihe

Kun olet poistanut ylimääräiset karvat onnistuneesti, levitä vähän desinfiointiainetta kyseiselle alueelle ja olet valmis seuraavaan vaiheeseen! Käytä ammattimaista kulmakynää sinulle sopivalla värillä ja kevyillä liikkeillä “maalaa” kulmakarvasi seuraamalla karvan suuntaa. Aseta kynä varovasti kulmakarvoillesi ja täytä harvat ja tyhjät kohdat täydellisen ja luonnollisen tuloksen saavuttamiseksi. Tietenkin voit tehdä saman prosessin käyttämällä suosikki luomiväriä kulmakynän sijaan.

4. vaihe

Mikään ei kuitenkaan onnistu vain yhdellä sävyllä! Valitse ohut ammattimainen harja ja levitä peitevoide kulmakarvojen pohjalle. Jos haluat loistaa, laita pieni määrä suosikki higlighteria kulmakarvojen kaaren alapuolelle.

Viimeiset vinkit

Kulmakarvat kannattaa nyppiä kuuman suihkun jälkeen, silloin ihosi huokoset ovat avoimempia, Tämä tekee prosessista vähemmän tuskallisen! Seuraa ohjeita oikein ja muotoile kulmakarvat, kuten ammattilainen!

0 kommenttia