Postikulut 4,90 €

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Nopea toimitus -

Toimitusaika 3-8 arkipäivää

LISÄÄ MEISTÄ

Kiiltoa kynsiin ja pilkettä silmiin

-ja valmiina kaikkiin sesonkeihin!

Yrittäjäpariskunta Kati ja Rami Virta ovat Elixir Make-up sarjan voimakaksikko Pohjois-Euroopassa. Molemmilla on pitkä ura kampaamo- ja kauneusalalta: kampaamotyöstä, koulutuksesta, kuluttaja- ja tukkumyynnistä. Elixir Make-up sarja löytyi kuin sattumalta liiketuttavan kautta Ramin ollessa työmatkalla Kreikassa 2019. Rami tutustui ElixirMake-up sarjaan ja Suomeen palattuaan esitteli tuoteideologian Katille, joka vakuuttui sarjan mahdollisuuksista myös Pohjoismaissa!

Elixir Make-up on Kreikassa vuonna 2003 kehitetty Brändi, jonka ydinajatus on tarjota sama huippulaatuinen tuote niin ammattilaiselle kuin kuluttajalle. Maahantuonnin startatessa päähuomio oli kasvomeikeissä, aloitustoimitusten mukana tuli myös kynsituotteita vain koska ne kuuluivat osana sopimukseen. Kati kertoo, että ”näin jälkeenpäin olen äärimmäisen onnellinen, että kynsituotteet olivat mukana, koska ne ovat Elixir Make-up:n suosituin tuotesarja!” Elixir Make-up sarjan kynsituotevalikoima on todella laaja. Yksinomaan geelilakoissa on sävyjä yli 500 perusväreistä aina glittereihin. Valikoima sisältää laajan valikoiman myös Acry -ja BuilderGel rakennegeelejä. Geelilakkauksesta on tullut merkittävä trendi. Monet aloittavat ostamalla itselleen geelilakkauksen aloituspakkauksen ja yllättyvät miten helppoa käsittelyn teko on ja ihastuneet geelilakkauksen kestävyyteen! Geelilakkaus on kannattava lisäpalvelu myös kauneusalan ammattilaisille.

Elixir Make-up sarja kattaa yli1500 kynsi- ja meikkituotetta. Saat kaiken arjen ja juhlan meikkaukseen, myös laajan tarvikevalikoiman järkevällä hintatasolla.

Kokeile ja innostu Elixir Make-up maailmasta!

Lisätietoja:

kati@elixirmakeup.fi +358 44 2354792

asiakaspalvelu@elixirmakeup.fi

Elixir Make-Up:a edustaa pohjoismaissa Nordic Hair’n Beauty Oy ja tuotteet toimitetaan Salossa sijaitsevasta varasto.

Nhb on suomalainen, kansainvälisesti toimiva kolmen perheen yritys. Yrityksen taustalla on hius- ja kauneusalan ammattiosaamista jo neljännessä sukupolvessa. Myymme kosmetiikkaa ja tarvikkeita Euroopan, Aasian ja USA:n markkinoille. Tämä yhteistyö mahdollistaa myös kansainvälisten huippubrandien maahantuonnin.

 

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä