Postikulut 4,90 €

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Nopea toimitus –

Toimitusaika 3-8 arkipäivää

LISÄÄ MEISTÄ

Elixir Make-Up on kehitetty v 2003 Kreikassa. Sarja on keskittynyt alusta lähtien kokonaisvaltaiseen meikkitarjontaan. Elixir Make-Up ydinajatus on tarjota ammattimainen tuote kuluttajalle. Sarjasta löydät yli 1500 kynsi – ja meikkituotetta järkevällä hintatasolla. Kynsivalikoimamme on todella laaja. Ammattilaisen Semigel sarja on nyt saatavilla myös kuluttajille ja saat hyvien tuotteiden ja ohjeiden kanssa luotua upeita ja kestäviä kynsiä.

Sarjasta löydät myös meikki innovaatioiden lisäksi laajan tarvikevalikoiman joka auttaa sinua arjen ja juhlan meikkihetkissä. Jos sinulle tulee kysyttävää tuotteista tai toimituksista voit olla yhteydessä:

asiakaspalvelu@elixirmakeup.fi

Kun sinua kiinnostaa yhteistyö tuotebrändin osalta niin voit olla yhteydessä

kati@elixirmakeup.fi  +358 44 2354792

 

Elixir Make-Up:a edustaa pohjoismaissa Nordic Hair’n Beauty Oy. Nhb on suomalainen, kansainvälisesti toimiva kolmen perheen yritys. Yrityksen taustalla on hius- ja kauneusalan ammattiosaamista jo neljännessä sukupolvessa. Myymme kosmetiikkaa ja tarvikkeita Euroopan, Aasian ja USA:n markkinoille. Tämä yhteistyö mahdollistaa myös kansainvälisten huippubrandien maahantuonnin.

Nauti ja innostu Elixir Makeup -maailmasta, aivan kuin jo miljoonat tyytyväiset käyttäjät tekevät.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä