Postikulut 4,90 €

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Nopea toimitus -

Toimitusaika 3-8 arkipäivää

| Kauneus ja meikki|Vinkkejä |

TAKAISIN 70-LUVULLE

23 helmi 2021 | Meikkivinkit

Hypätään takaisin 70-luvulle, jolloin voimakkaat värit ja kontrastit olivat tärkeitä meikissä. Vuosi 2021 on dynaaminen ja kuljettaa meidät näihin ainutlaatuisiin disko-aikakausiin muistuttamalla meitä siitä, että tämä muoti taas palaa. Me näytämme sinulle, kuinka sovellat trendiä tuotteiden kanssa!

Kasvot

Aloita luomalla kiiltävä pohja suosikki Primerilla ja meikkivoitteella . Seuraavaksi tasoita kasvot puuterilla, saat yhtenäisen ja virheettömän mattaisen lopputuloksen. Levitä poskipuna vaaleanpunaisessa sävyssä ja anna lopuksi tarvitsemasi kiilto ihanalla kimalteella , johon varmasti rakastut!

Silmät

Ainutlaatuiset ja kimaltelevat sävyt antavat sinulle etsimäsi 70-luvun eleganssin! Sekoita violetin ja sinisen sävyjä värikkään palettisi avulla ja luo upea tulos! Vuosikymmenen taika ei kuitenkaan ole vielä valmis. Tarvitset korostajaa  ja saat silmiisi tarvitsemasi hehkun. Vielä  ripsiin lisää voimakkuutta ja näyttävyyttä upeilla irtoripsillä!

Huulet

Luo häikäisevät huulet, koska ne täydentävät meikkisi! Käytä metallista huulikiiltoa sen ihanassa satiinisävyssä. Saat ylimääräistä kiiltoa laitamalla huulten keskialueelle Nude huulikiiltoa ja olet valmis upealle matkalle disko-aikakauden upeimpiin vuosiin!

Extra

Täydellisen disko-lookin saamiseksi tarvitset oikean sävyn kynsillesi! Valitse kimalteleva 3D-lakka , hopeasävyinen ja kiiltävä…..Nyt olet valmis!

0 kommenttia