Postikulut 4,90 €

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Nopea toimitus –

Toimitusaika 3-8 päivää

| Kauneus ja meikki | Vinkkejä |

MASKIMEIKKI

14 maalis 2021 | Meikkivinkit

Meikkauksessa huomio kiinnitetään nyt silmiin.

Silmämeikki kannattaa aina pohjustaa hyvin, saat tasaisemman ja pysyvämmän lopputuloksen. Luomivärin pakeneminen luomivakoihin tai ripsivärin tarttuminen yläluomeen ei ole kaunis näky.

Laita meikkivoidetta kevyesti luomille ja puuteroi ne, tai käytä Primeria pohjustukseen. Primer antaa hyvän pohjan luomelle, jonka päälle voit heti laittaa luomivärin.

Käytä luomiväreissä rohkeasti eri sävyjä ja lopuksi rajaa silmät kissamaiselle rajauksella. Tämä rajaus sopii melkein kaikille ja antaa intensiivisen katseen. Rajausta voit myös häivyttää luomivärillä tai siveltimellä saadaksesi utuisemman katseen. Rajaus antaa nostetta katseeseen. Meidän vedenkestävät rajauskynät toimivat myös luomivärinä ja niitä on helppo häivyttää siveltimellä.

Tummat silmät vaativat iholle myös meikkiä. Maskin myötä ihon meikkaaminen on jätetty vähemmälle, mutta kevyillä meikkivoiteilla ja Primereilla saat myös ihollesi suojaa ja tasaisuutta. Elixir Makeup meikkivoiteet ovat koostumukseltaan kevyitä, kosteuttavat ihoa ja antavat ihon hengittää.

Maski korostaa myös silmänalusia ja tuo helposti esille niiden tummuuden. Meikkivoiteen alle kannattaa laittaa Concealer peittämään tummat silmänaluset. Levitä tuote aina yli tumman alueen ja laita tuotetta myös silmän ulkosyrjään.

Kulmien muotoilu ja korostaminen tuo persoonallisuuttasi enemmän esille. Kulmakynämme koostumus on pehmeä ja saat luonnollisen lopputuloksen. Tuotteessa on harja, jolla pystyt muotoilemaan kulmat ja pehmentämään kulmaväriä. Muista piirtää kulmat aina kulmakarvojen suunnan mukaisesti

Löydät meiltä myös laajan valikoiman irtoripsiä, saat katseeseen lisää volyymia!

Huulipunan käyttö on myös vähentynyt, mutta huulet kannattaa pitää kosteana myös maskin alla. Huulikiilolla saat kostutetut ja pehmeät huulet koko päiväksi.

Annetaan silmämme loistaa ja hymyillään myös maskin takana!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.