Postikulut 4,90 €

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Nopea toimitus –

Toimitusaika 3-8 päivää

| Kauneus ja meikki|Vinkkejä |

KUINKA TEHDÄ UPEA RETRO-LOOK

21 helmi 2021 | Meikkivinkit

Vintage antaa vahvan inspiraation tälle kaudella. Punainen väri huulilla ja musta eyeliner antavat naisellisen lookin. Legendaariset elokuvat antavat tyylille vahvan inspiraation. Opi saavuttamaan äärimmäinen Retro-ilme, joka tuo 50-luvun kimalluksen tähän päivään!

Kasvot

Aloita levittämällä Primer pohjaksi ja päälle meikkivoide, jotta saat meikillesi tasaisen mattapohjan. Tasoita kasvot puuterilla ja korosta sitten kasvojesi ääriviivat kevyesti. Anna kasvoillesi sävyä poskipunalla, punaisuutta, jossa hieman ruskean sävyjä. Käytä vielä lopuksi valopuuteria, korostamaan poskipäitäsi ja antamaan sinulle valoisuutta!

Silmät

Luo luomelle upea yhdistelmä Natural Glow -paletilla, maan sävyillä ja korosta silmäluomesi ulkosyrjä, antaen syvyyttä. Silmien rajaukseen helpokäyttöinen ja tarkka eyeliner. Lopuksi ainutlaatuinen ripsiväri pituuden ja uskomattoman voimakkuuden saavuttamiseksi!

Huulet

Mikään ei edusta paremmin retro-lookkia, kuin täyteläinen huulipuna, punaisessa sävyssä! Samettinen tunne ja kosteus ovat kaikki mitä tarvitset huulillesi, kun olet ensin piirtänyt huulille oikean muodon huulikynällä. Jos rakastat kiiltoa huulillasi, lisää huulen keskiosaan Premium-huulikiiltoa ja saat ihanan täyteläiset huulet!

Lopuksi

Maalaa kyntesi punaisella pitkäkestoisella lakalla ja olet valmis diiva!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.