Postikulut 4,90 €

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Nopea toimitus -

Toimitusaika 3-8 arkipäivää

| Kauneus ja meikki|Vinkkejä| |

KOLME KYNSITRENDIÄ

26 helmi 2021 | Meikkivinkit

Opi luomaan upeat kynsitrendit!

Kynsien lakkaus on todella rentouttavaa! Kauniit kynnet antavat itsevarmuutta ja uskallat puhua käsilläsi. Vuosi 2021 tulee korostamaan kynsien Nude, Red ​​ja Shine sävyjä,  Opetamme sinua käyttämään niitä oikein!

Kolme modernia vaihtoehtoa, joista voit valita oman tyylisi vuoden kuumimmilla kynsillä!

“Nude” manikyyri luo hillityn lopputuloksen, joka alkaa aina kynsinauhojen hoidosta. Tarvitset kynsinauhojen hoitoon kynsileikkurin ja suosikkiviilasi, mikä auttaa sinua luomaan oikean muodon. Ihana Beige lakka, hoidettujen kynsien päälle. Tiivistä väri pintakerroksella, joka  lisää kiiltoa ja hoitaa kynsiä. Saat kauniit kiiltävät kynnet!

Red Fire manikyyri. Mikä on kuumempaa kuin syvä punainen kynsissäsi? Huolehdi ensin kynsien ympärillä olevasta ihosta ihanteellisella työntölaitteella ja kynsinauhaleikkurilla, jotta kyntesi ovat puhtaat ilman virheitä. Levitä upea naisellisen kaunis lakka, kun olet ensin antanut kynsillesi sileän pinnan kynsipuskurillasi, Kun olet lakannut, levitä pintalakka antamaan lisäkiiltoa!

Glitter Rock manikyyri, antaa kimalluksen ja loputtoman loiston kynsillesi, näitä kynsiä pitää näyttää! Käytä sopivaa kynsileikkuria yhdessä banaaniviilan kanssa, jotta saat kynsillesi haluamasi muodon! Levitä musta lakka pohjaksi ja lisää haluamasi Glitter kynsiin, Minun ehdoton suosikki on Glitteri Violetti! Täydellisen lopputuloksen saat  kirkastavalla lopputuotteella, joka on ihanteellinen kynsien terveydelle ja antaa sinulle upean lopputuloksen.

Mikä sopii sinulle parhaiten?

0 kommenttia